BloodBowl nieuwe versie

  • Don Cane

    Hi,

    Ben zojuist bij Lonely Mountain geweest en daar wisten ze me te vertellen (nadat ze Games Workshop hebben gebeld) dat de nieuwe versie van BB voorlopig niet op de markt zal komen. Het is hartstikke onduidelijk allemaal. er schijnen beleidsmatige problemen te zijn, wat alles vertraagd.

    Wel is de laatste versie via mailorder te bestellen bij ze. Ook de verschillende teams zijn via mailorder nog steeds te bestellen.

    Wel heb ik 18 Starplayers weten te bemachtigen (ongeschilderd). Het is nu zaak dat ik ze moet herkennen om te zien welke Starplayers ik eigenlijk heb. Ze zaten helaas niet in een doos.

    Don Cane.

  • florent(a.k.a. snotlingz)

    Ze hebben gezegd dat de nieuwe versie in maart zou uitkomen, maar ze hebben er GEEN JAAR bij…..

    18 star players? als je een foto hebt zoek ik ze wel voor je uit.

    of je kan zelf zoeken.

    de 3rd&4th edition mini's kan je op de games workshop site vinden.

    op http://www.blood-bowl.net/BB1stEd/Minis1stED.html vind je first edition mini's.

    en op http://www.blood-bowl.net/VABB/VABB.html vind je 2nd edition mini's

    Wat een gedoe al die editions :-(

    Een gehele lijst (zonder duidelijke namen helaas) vnd je op:

    http://www.bloodbowlcentral.com/miniature.cfm

    veel suc6

    florent (a.k.a. snotlingz)

  • Tristan

    Wil dit zeggen dat bloodbowl nooit meer te verkrijgen zal zijn in België? (behalve via mailorder, maar dat is mij iets te duur) Ik hoopte om nu eidelijk een de kans te krijgen mij bloodbowl aan te schaffen ,nu men een nieuwe editie uitbracht, maar dit blijkt dus toch niet het geval te zijn :(

  • Don Cane

    Hi,

    Bij Lonely Mountain kun je Bloodbowl via mailorder bestellen. Ze vragen hier geen extra kosten voor. Misschien toch de moeite ?

    Don Cane.

  • Tristan

    Hazo, ik had een email gestuurd naar gamesworkshop, en zij hadden mij verteld dat de verzendingskosten zouden neerkomen op zo'n 20 euro. Als het waar is dat lonely mountain geen extra kosten aanrekent voor mail order, is dit zeker de moeite. Ik zal eens gaan informeren in een lonely mountain in de buurt, en bedankt voor de hulp.

  • Don Cane

    Hi Tristan,

    Graag gedaan……….

    Toch zou ik nog een maandje wachten tot er (geen) nieuws is. You never know. Kom je toevallig uit Antwerpen of omgeving ? Wij zoeken nog enkele spelers om op termijn een competitie mee op te zetten.

    Don Cane.

  • Tristan

    Ja, ik denk ook dat ik nog even ga afwachten

    Nee, ik kom uit de omgeving van Gent, maar ik heb toch niet echt de bedoeling om mee te doen aan toernooien en zo, gewoon af en toe eens tegen mijn broer spelen :)