wanneer komt de 4e editie uit?

  • Tristan

    Een paar maand terug vertelde iemand mij op dit prikbord dat er in een maart een nieuwe uitgave zou te verkrijgen zijn in België van Bloodbowl, dus ik vroeg me af of dit spel al verkrijgbaar is in de Games Workshop winkels, en als dit nog niet het geval is, wanneer dit wel zo zal zijn.

    Bedankt

  • Don Cane

    Hallo Tristan,

    Veel concrete informatie omtrent het uitkomen van de nieuwe versie is er volgens mij nog niet. Ook ik ben ik 1 van die mensen wiens geduld op de proef word gesteld.

    Het enige dat ik weet is dat er een gerucht was dat BloodBowl in maart opnieuw uitgebracht zou worden en dit gerucht werd zowel in nederlandse als in belgische gameshops bevestigd. Rest ons niets meer dan (on)geduldig afwachten en regelmatig contact opnemen met de daarvoor gespecialiseerde shops.

    Groeten,

    Don Cane

  • Tristan

    oké, bedankt voor de hulp. Ik vrees echter dat ik niet de tijd heb om iedere week naar de games workshop winkel te gaan. Zou het dan ook mogelijk zijn voor jou om, als de nieuwe editie uitkomt, een reply op dit bericht te willen geven, zodat ik weet wanneer ik naar de winkel moet gaan? Dank bij voorbaat

  • Princelucianus

    Er is een update op de games workshop site.

    http://www.games-workshop.com/warhammerworld/bloodbowl/bloodbowl.htm

    Je hebt 2 mogelijkheden.

    1- Je koopt het spel weer, want ze stoppen de nieuwe regels in de normale BB doos.

    2- Je download het van het net.

    Omdat ik niet weer de doos ga kopen, download ik het gewoon maar van het net.

    De regels staan grotendeels al op de GW site. Veel verrassingen zijn er niet meer te verwachten, wel enkele regelprobeersels die door iedereen getest kunnen worden en die in oktober dan onder de loupe gaan worden genomen.

    Nog enkele weken geduld dus.

    Lucy